ІДС "Міжнародна класифікація товарів і послуг для реєстрації знаків (Ніццька класифікація). Дев'ята редакція. Друге, змінене, видання"
    Друге, змінене, видання українського перекладу 9-ої редакції Міжнародної класифікації товарів і послуг для реєстрації знаків, здійсненого з офіційного англійського тексту, опублікованого ВОІВ у 2006р

Передмова до 2-го, зміненого, видання українськомовної МКТП

Передмова

Перелік країн-учасниць Ніццької угоди (січень 2007)

Ніццька угода

Мадридська угода (витяг)

Протокол до Мадридської угоди

Настанови для користувачів

Загальні зауваги

Заголовки класів

Перелік класів з пояснювальними примітками

Абетковий перелік товарів

Абетковий перелік послуг

Перелік товарів за класами

Перелік послуг за класами

Анг-Укр покажчик товарів

Анг-Укр покажчик послуг

Формування пошукового запиту

Результати пошуку

ВТРАТИЛА ЧИННІСТЬ, ДОСТУПНА ДЛЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЦІЛЕЙ

КЛАС
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
ПЕРЕЛІК ТОВАРІВ ЗА КЛАСАМИ
Клас 29

М'ясо, риба, птиця, дичина; м'ясні екстракти; законсервовані, заморожені, сухі, несирі фрукти та овочі; желе, повидла, компоти; яйця, молоко та молочні продукти; харчові олії та жири

Показано результати  1 - 10 з 187
Вивести всі терміни
Тільки терміни українською
 [  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  ...  19  назад | далі
Порядковий номерНазва товару або послугиБазовий номер
U А0130Альгінати харчові290116
E A0201   Alginates for food 
F A0321   alginates à usage alimentaire  
U А0201Анчоуси290006
E A0286   Anchovy 
F A0492   anchois  
U А0214Арахіс оброблений290118
E P0186   Peanuts, processed 
F A0651   arachides préparées  
U А0217Арахісове масло290007
E B0806   Butter (Peanut ‑) 
E P0180   Peanut butter 
F B0354   beurre d'arachides  
U Б0128Бекон290076
E B0014   Bacon 
F L0145   lard  
U Б0181Білки харчові [альбуміни]290001
E A0177   Albumen for food 
F A0272   albumine à usage alimentaire  
U Б0182Білки харчові [протеїни]290100
E P0742   Protein for human consumption 
F P0998   protéine pour l'alimentation humaine  
U Б0188Білок яєчний290012
E W0235   White of eggs 
F B0466   blanc d'oeuf  
U Б0238Боби законсервовані290123
E B0225   Beans, preserved 
F F0141   fèves conservées  
U Б0361Бульйони (Складники для готування ‑)290015
E B0593   Bouillon (Preparations for making ‑) 
F B0717   bouillons (préparations pour faire des ‑)  
 [  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  ...  19  назад | далі
назад | далі | до стор.
0.111767053604 сек